![]() |
| Duyurular Her türlü duyuruyu burada bulabilir ve sizde duyuru yapabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Arkadaşlar romanımın antik mısırda daha önce yaşayıp ifritlerle anlaşma yapmış Eski Mısır' ın önde gelen insanlarının ve tanrılarının günümüzde reenkarne olup tekrar doğmasıyla başlıyor. Olaylar eski hayatlarını hatırlayan insanların etrafında geçiyor. Bu insanlar fizikötesi canlılar tarafından binlerce yıl önce yapılmış anlaşma gereği, İfritler tarafından inşaa edilmiş Ayna Dünya' ya geçiş için hazırlanırlar. Ayna Dünya, Dünyamız üzerinde kurulmuş sadece Mısırlılara ait bir Dünya' dır. Roman mistik bir koku ile başlıyor ve devamlı oluşan garip olaylar ile devam ediyor. Yani romanın atıyorum bir sayfasını okumasanız nasıl oldu bu falan diyorsunuz. Gerçekten İnsanı sürüklüyor. Kendi romanımı övmüyorum Smile asla Smile İnşallah alıp okuyanınız olur..
Romanın içine girince kaybolacağınıza garanti verebilirim. Okuyan herkes kitaptan çok etkilendi. İnşallah siz de etkilenirsiniz. Roman şu anda son dizgi aşamasında olduğu için kitap şu an oluşmadı henüz. Kitap kapağı da dizgiden sonra yapılacak. Tabii ki romanım çıktıktan kapağını size burda görmeniz çin yüklerim. Arkadaşlar ben bu romanı zor şartlar altında yazdım. Romanı askerde yazdım. hani Askere giden arkadaşlar daha iyi bilir. kimi zaman nöbette yazdım kimi zamandan uykumdan feragat ederek yazdım. askerden geldiğimde son bölümündeydim. ve eve döndüğümde romanı bitirdim. Romanımı yayınlamak için onlarca yayıneviyle görüştüm. Arion laika arkabahçe altıkırkbeş vb. Fantastik kurgu olduğu için yayınevi sayısı da fazla değil. tabii aslında askerden önce remzi yayıneviyle anlaşmak üzereydim ki acilen askere gittim. o romanım da öyle kaldı. O evde Smile neyse yayınevleri beni aylarca bekletti. askerden ocak ayında geldim belirteyim. Arion yayınevi bu romanımı biliyordu. Romanımın bir bölümünü göndermiştim. beğenmişti. fakat o zman askerdeydim. sonra askerden döndüğümde çok mücadele ettim. Arion yayıneviyle görüşüp yayınlayayım diye olmadı. aylarca bekledim. cvp atmadılar. inanın büyük yayınevleriyle temasa geçerseniz işiniz çok zor. olmuyor. sağa sola abilerime danıştım birşeyler yapalım diye. bu işi bilen insanlar bnlar. Bana onlara günde 500-600 roman geliyor. Seninki arada erimiştir dediler. beklemekten başka yapacak birşeyim yokmuş gibi geliyordu. Sonra bir mucize oldu. Bir Yayınevine attım maili hemen hemen 2 gün sonra aradılar beni. Romanı gerçekten çok beğendiklerini söylediler. karşılıklı sözleşmeler imzalandı. 1000 adet basımına karar verildi. Kasım ayının ilk 2 haftasında çıkacak Allah' a şükür. Bu benim hikayem Smile Roman kasım ayının ilk 2 haftası içinde Adımlar yayınevinden piyasaya çıkacaktır. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
ÖzgürMOD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aman aman edebiyet kokan bi konu olmuş burası konuyu açan yazar ilk yorum yapan yayınevi sahibi
bende roman yazmayı okumayı bile becermeyen biriyim işte hocam tebrikler inşallah umduğunu bulursun
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|