![]() |
|
|
#1 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
I'M JUST A GİRL WİTH A CRUSH ON YOU (BEN SADECE SANA APTALCA BİR AŞKLA BAĞLI BİR KIZIM)
LİFE HAS BETRAYED ME ONCE AGAİN(HAYAT BANA BİR KEZ DAHA İHANET ETTİ) I WİLL LOVE YOU TİLL DEATH DO US PART (BİZİ ÖLÜM AYIRANA DEK SENİ SEWECEĞİM) SOON TO BE BLİNDED BY TEARS (YAKINDA GÖZYAŞLARIM TARAFINDAN KÖR EDİLECEĞİM) I TAKE A LOOK AT MY LİFE AND REALİZE THERES NUTHİN LEFT..(HAYATIMA BAKIYORUM VE HİÇ BŞİYİN KALMADIGINI FARK EDIYORUM) I KNOW THE PAST WİLL CATCH YOU UP AS YOU RUN FASTER (BİLİRİM NE KADAR HIZLI KOŞARSAN KOŞ GEÇMİŞ SENİ YAKALAYACAK) LOOK İNTO MY EYES YOU WİLL FİND SADNES AND LONELİNES JUST LOOK İNSİDE MY SOUL İ'M FEELİNG SO EMPTY ...EMPTY(GÖZLERİME BAK YANLIZLIGI VE UZUNTUYU BULACAKSIN SADECE RUHUMUN İÇİNE BAK ÇOK BOŞ HISSEDIYORUM BOŞŞ) BABY EVERYTIME YOU TOUCH ME BECOME A HERO I WİLL MAKE YOU SAFE NO MATTER WHERE YOU ARE AND BRİNG YOU (BEBEGIM BANA HER DOKUNDUGUNDA BİR KAHRAMAN OLURUM SENİ KORUYACAGIM NEREDE OLURSAN OL ÖNEMLİ DEGİL SENİ GETİRECEĞİM) GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUSAGINA SAHIP OLAMAZ... İNSAN ANCAK ANLADIGI SEYLERI DUYAR!!!!!! ![]()
|
|
|
#2 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar hepsi cok güzel umarım begenırsınız
![]() ![]()
|
|
|
#3 |
|
Gümüş üye
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 128 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eline yüregine saglık
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çalışkan üye
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzeş gerçekten eline sağlık
Dısarda Düş İcimde Yaş Aglasam Ne Olur ? Yanlışım Boşa Dayanmışım.. Yalnızım Ansızın Kaybetmem Ben Onu Sanmışım Boşa İnanmışım..Sözlerin Sarmaz Bedenimi Gözlerinse Cok Uzaklarda... Kaybettik Severken Yorulduk Denerken Bana Sabırlar Dilerdin Sen Pes Ettin Benden Erken.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
teskr ederım arkadslar
![]()
|
|
|
#6 |
|
ÖĞRETEN MOD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 257 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güseller
|
|
|
|
#7 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
EN COK SONDAN BESINCIYI COK BEGENIYORUM:d:d
![]() ![]()
|
|
|
#8 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() |
I TAKE A LOOK AT MY LİFE AND REALİZE THERES NUTHİN LEFT..(HAYATIMA BAKIYORUM VE HİÇ BŞİYİN KALMADIGINI FARK EDIYORUM)
Ki$iseL iletime yazdım ![]()
|
|
|
#9 |
|
Deneyimli üye
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tecrübe Puanı: 8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar tabi msn iletinize yazmadan önce şu büyük İ leri I yapında yazın en azından işten anlıycan birisi vay kro demesin
artı oLarak. black_saqo arkadaşımızada konu için teşekkür ederim lakin were much ın manasını çözemedim where is the much? who's much![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|