![]() |
| Öneri, Şikayet, Düşünceleriniz Buraya sitemiz hakkındaki eleştirlerinizi düşüncelerinizi veya isteklerinizi yazabilirsiniz |
| Tags: yardim |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar affınıza sığınarak özür diliyorum nereye konu açacagımı bilmiyodum şans eseri buraya açabildim çünki artık kafayı yedim tt neti iptal ettirip AVEA dan JET MODEM aldım ve bilgisayarıma tanıtıp internete gidikten sonra artık bilgisayarım CD-ROMU görmez oldu acaba neden olabilir tekrar affınıza sığınarak yardım istiyorum lütfen
yardım edeceğinizi biliyorum çünki zapita beni hiç yüz üstü bırakmadı o yüzden buradayım ilginize şimdiden |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerdesin erpolkan
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rahmetli Mod
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uyuyordum abi ama biraz araştırdım
[Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] masa üstünden "bilgisayarım" sağ tık "yönet" DVD-CD room tıkla güncelleştir e tıkla olması lazım veya "özellikler"e gir buradan "genel " , " sorun gider" dene olması lazım
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() |
CD-ROM'u göremiyor abi adam nasıl güncellesin?...bana göre yeni donanım ekle seçeneğinden donanımları bi taratsın; buldu buldu, bulamazsa bi bardak soğuk su içsin...
![]()
"zap zap zapita" [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] İmalattan - made by Özdemir![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rahmetli Mod
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir nebze sende haklısın ama "bilgisayarım"dan tıkladığında görünmeyen CD room buradan görünebiliyor... su konusu ile ilgili, su içsin yararlı bişey yani .....
![]()
|
|
|
#6 |
|
© B U R S A S P O R ©
![]() ![]() ![]() |
donanımlarmı çakıştıki. birde çıkartıp dene. ayrıca bu tip doanımları bilgisayar hentegre olarak görebilir. dolayısıyla senin cd-rom unu slow master yapman gerekebilir. ama sen modemi çıkartıp dene bakalım. görüyormu o zaman
|
|
|
#7 |
|
Ya$ayan M0D
|
zapitayı seçtiğin için te$$eküRLer
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |