![]() |
| Komik Yazılar KOmik yazıları paylaşabilir, ve burada bulabilirsiniz |
| Tags: sinav nasil geti |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Rahmetli Mod
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl geçti Serpil sınav?
+ geçirdiler baba - randevu evi yüksek okulunu kazanıcan galiba? + gibi :islik: - nasıl geçti? + yorum yok! - kamu yönetimi :wow: - nasıl geçti? + önümüzdeki maçlara bakıcaz - spor akedemisi :wow: - nasıl geçti? + allahtan ümit kesilmez - tıbbımı kazancan :wow: + çok iyimsersin :islik: - sınav nasıl geçti? + kime göre sınav? neye göre? hem kim değerlendiriyor bu sınava göre hayatımızı? zaten hayat başlı başına bi sınav değilmidir? - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı - Baba .. paran var mi? + Ne kadar lazim oglum .. ? - Bana dükkan acacak kadar :utan: + Lan anuna koduum .. gene mi kötü gecti? - Baba .. annatabilirim .. + Sktir git laann .. - Sinav nasil olum? + iyiydi baba .. Girerim bi yerlere? :islik: Sonuclar gelir .. + Lan .. hani giriodn bi yerlere? - Baba .. cevap anahtarini kaydirmisim yaa.. + lan 3 senedir mi kayar cevap anahtari.. - Oluo baba .. öle deme .. - Sinav nasildi? + Kötüydü baba >.< - Noldu lan? + Baba, bit kadar seyin icini doldurttular .. disina tasirmayin dediler .. sciyom sanki de disina tasirma diolar .. - Eee ? + Moralim bozuldu adamlar öle diince, konsantre olamadim! - Anuna koim.. - eveet nasıl geçti bakalım? * çörrrrt diye!!! - içinde patladı dimi sınav.. * aynen. - eşşoğleşşek - sınav nasıl geçti..? * ben size soruyomuyum nasıl geçti, kim geçirdi diye. giren çıkan bana size nooluyo.. - tamam çocuum tamam yavrum geçtiii.. * bak haalaa geçti diyo - nasıl geçti çocum? * çok iyiydi sınav yerimi hemen buldum. sınav solnu fevkaladeydi, sınıftaki kızlar bi içim suydu, gözetmen jenıfır lopez gibiydi..v.s, v.s - sınav nasıldı evladım.. * hangi sınav..? - nasıl geçti sınavın yavrum? * yürrü yavrum yürrü fistanını sürrü... - ahanda çocuk keçileri kaçırdı.. * şindide geçtii burdan konyalının birriii... - nasıl geçti evladım? * süperr.. - anlaşıldı, bu senede s.ç tın dimi.. * evet +sınaw nası geçti annecim? -eh işte fena sayılmaz +kaç net yaparsın yani? -ne bilim anne ben ya...yaptım çıktım ztn başım ağrıyo +iyi geçmedi annadım ben....boşa gitti onca emek..hüüeeee +sınaw nası geçti oğlum? -mehter takımıyla geçti baba...böle bir ileri 2 geri +düş önüme eşşek sıpası..10.dur girion hala aynı yerdesin..eşşeolueşşek +sınaw nası geçti güsel kızım? -çok iyi geçti annecim....hacettepeyi kazanırım büyük ihtimal...tıp olmazsa bile beslenme uzmanlığı felam olur +ben sana demedimmi iyi çalış die...bak tıpı kazanamıcan...komşunun kızı kesin kazanıcak..resil olcaz millete resiiiillll -hayda...kadına hacettepe dioruz o ne dio +oğlum sınawın nası geçti +Baba pok gibi geçti +aferin sana bütün sene yattın durdun zaten hiç ders çalısmadın[bu doruu](yumruğuda yedim bu ara) +baba ne wuruon bea +haketttin -evladım sınav nasıl geçti? -yan tarafta inşaat.... -sus lan eşşek herif her sene aynı bahane yeter ulen sana ettiğim masrafla abini evlendirir,ev alır,iş kurardım ayrıca annene o çok beğendiği arabayı alırdım... biraz abarttım galiba - ee nasıl geçti sınav bakalım * kötü.. - bırak şindi * valla - yani kötü geçti diyosun öylemi * s.ç tım diyorum işte daha nediym.. * ulan eşşek sıpası niye adam gibi çalışmadın lan - heeh şöyle yola gel - nası geçti olm sınav + güzeldi ya kolaydı sorular - sittir nann neyse onu bırakta seneye hangi dersaneye gidiyoz + düşünelim abi hangisini denemedik çalmayın nan dialoglarımı :cry: - sınav nasıl geçti evladım..? * fevkalade -_- - kaç net çıkartırsın :ehmm: * üç :mellow: - kaç :huh: * üç :mellow: -Sınav nasıl geçti yafrum +Elhamdurillah Müslümanız -_- -Çocuğum sınav nasıl geçti diyorum :huh: +Baba önemli olan öbür taraftaki sınav :ter: -Allah belanı versin -_- +Amin :haci: -sınavın nasıl geçti çocuğum yavrum evladım +Ne sınavı baba daha sınavıma 365 gün var :ter: -Ne :angry: +Yok bişi :cry: demekki ben sınavdan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız diyeceğim.... +Sınav nasıldı kızım...? -İyiydi ya...Rahat bir ortamdı.Fazla ses çıkaran olmadı,rahat rahat uyudum ^_^ +Uyudun mu :huh: -Ha :ter: Ne uyuması baba doldurdum diyecektim :islik: +Düş önüme -_- -Baba ama ortam çok sessizdi uykum geldi :cry: Valla benim suçum yok... +Neresi geliyor evladım -Final dershanesi -_- +İyi alıştın bakıyorum da +Ne oldu?Nasıl geçti? -Sanane... + :huh: Kızım iyi mi kötü mü?Söyle de bilelim... -Senin sınavın mı sanane -_- +Hayırlısı olur inşallah... -Birşey olduğu yok...Seneye de uğricaz buraya o kadar
|
|
|
#2 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() |
qülme krizi qeçirir inSan
|
|
|
#3 |
|
Gümüş üye
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 325 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- sınav nasıl geçti?
+ kime göre sınav? neye göre? hem kim değerlendiriyor bu sınava göre hayatımızı? zaten hayat başlı başına bi sınav değilmidir? - bey, çocuk ya felsefeyi kazanıcak yada sıyırdı hehe ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() |
-Sınav nasıl geçti yafrum
+Elhamdurillah Müslümanız -_- -Çocuğum sınav nasıl geçti diyorum :huh: +Baba önemli olan öbür taraftaki sınav :ter: -Allah belanı versin -_- +Amin :haci: en iyisi hacı olmak... ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Deneme Mod
|
alemsin abi. bakalım yiğenimiz sana ne diyecek
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deneyimli üye
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok komık emegınıze sGLIK YA
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Deneyimli üye
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koptum ta çok süper
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Deneyimli üye
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bende yapıodum eskiden
![]() ![]() ![]() Emeğinize sağlık ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
ÖzgürMOD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-Sınav nasıl geçti yafrum
+Elhamdurillah Müslümanız -_- -Çocuğum sınav nasıl geçti diyorum :huh: +Baba önemli olan öbür taraftaki sınav :ter: -Allah belanı versin -_- +Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yüzsüzlükte son noktaaaa
|
|
|
#10 |
|
Uzman üye
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 146 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buda benim hep kullandığım cevap
+sınav nası geçti oğlum nie bu kadar terledin -girenlerle çıkanları eşitlemek için baba |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|