![]() |
|
|
#1 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Solidworks Eğitim Videoları -Türkçe eğitim videoları
yay tasarımı,loft,diş çekme,dişli çarklar,3b tasarım.vb (2 gb) Umarım tüm [k]mühendis adaylarının[/k] ,teknik ressam veya yüksekokuldaki arkadaşlarımızın işine yarayacaktır.Bu program olmazsa olmazımız!. Karşılıksız paylaşmaksa amaç buda zahmetsizce olmalı...Bu yüzden tüm dosyaları ftp'ye attık ,Şu an için band sınırı yok ancak tabi ilgili ilgiisiz herkes çekerse bu yüzden de linkleri değiştirirsek buradan gene belirtirim . Videoları izlemek de sorun yaşarsanız. [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] codecini veya [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] media oynatıcısını indirin. Hala sorun devam ederse [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] 'yi deneyin Dersler 01 Yay Tasarımı 02 3B Tasarım - 03 Extrude - Loft 04 Diş Çekmek *05 Dişli Çark Tasarımı 06 3B Tasarım 06 3B Tasarım (2) 06 Genel Komut Tekrarları 3B Tasarım (3) 07 Teknik Resim + Dosya Paylaşımı 08 Teknik Resim (2) 09 Tarama - Teknik Resim (3) *10 Montaj 11 Standart Konst. + Montaj - 12 Montaj + Teknik Resim - 13 Yüzey Çalışmaları - 14 Yüzey Çalışmaları (2) - 15 Yüzey Çalışmaları (3) - 16 Sac Metal Bant Tasarımı - 17 Kalıp Oluşturma CAVITY - 18 Kaynak - derslerin toplam boyutu DivX olarak 3,60 GB,. .Dosyaları bsplayer,virtualdub yada mediaplayer classic ile açabilirsiniz Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Kalıpçılık Eğitimi Öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet ÖZDEMİR tarafından detaylara deyinilerek anlatılmıştır. (SADECE, Şunu tıklıyoruz bunu tıklıyoruz değildir. Neden, Niye, Alternatifi gibi soruların cevaplarıyla işlenmiştir.) Bu videolar Solid WORKS 2001 programı üzerinde uygulamalı olarak gerçekleştirilmiştir. 01-YAY TASARIMI (168.41 mb) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] 02 3B Tasarım (97 mb) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] 03 Extrude LOFT (131.mb) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] 04 Diş Çekmek(94.03 mb) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] Dişli Çark Tasarımı(81.75 mb) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] 07.Assembly [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] Teknik resim oluşturma (51.16 mb) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] 09-Teknik resim tarama(101MB) [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] .................................................. ................. ÇEŞİTLİ UYGULAMALAR UYG.1 [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] UYG.2 [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] UYG.3 [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] .................................................. ......................... YENİ BAŞLAYAN YADA BİLGİ DÜZEYİNİ İLERLETMEK İSTEYENLER İÇİN EŞŞİZ BİR FIRSAT ; VİDEOLARDAN 10-18 ARASI OLANLAR UYG. BAŞLIKLARI ALTINDA İNCELENMİŞTİR YANİ BİR VİDEODA 2-3 KONU BİR DEN İŞLENMİŞ VE ORNEKLENMİŞTİR UYG. BAŞLIĞINDA İNDİRECEKLERİNİZ 10-18 ARASI VİDEOLAR OLDUĞUNU HATİRLATMA GEREĞİ HİSSETTİM. Tüm dosyalar [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] ' e aittir . şifre sorarsa gene bu adrestir ( [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
merhabalar,
Ben dişli çark tasarımı videosunu indirmek istiyorum fakat sayfa birturlu acılmıyor,ne yapmam gerek ? maillerinizi bekliyorum retaysilah@gmail.com |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
linke sağ tıklayıp farklı kaydet diyerek indirebilirsiniz yada flashget/dap/getright gibi download manager kullanırsanız ,sorunsuz bir şekilde dosyaları çekebilirsiniz.
Şu an tüm linkler aktif. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni üye
senden allah razı olsun kardes sagolasın
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ÖzgürMOD
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 303 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum saol ben indirmedim malum kota sorunu
ama bi çok insanın işine yarayacağından eminim +rep
|
|
|
#6 |
|
Yeni üye
sağol
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yeni üye
Videoyu indirdim bi kaç programda denedim ama açamıyorum bi program falan mı yüklemem gerek acaba.....?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Rahmetli Mod
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 470 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım jetaidio 7 yi dene açmadığı video görmedim
|
|
|
#9 |
|
Yeni üye
emegine saglık dostum gercektende iyi oldu hele hele rapid olmaması daha iyi oldu...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni üye
slm arkadaşlar assembly adlı ders videosunun sesi yok orjinal öylemidir yoksa benim kodeklerde mi sorun var
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|