![]() |
| Yeni gelen arkadaşlar Lütfen buraya giriniz... Yeni gelen arkadaşlar sizleri tanıyalım... |
| Tags: olsun, tanisiklik |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Uzman Üye
![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arakdaşlar üye sayımız git gide artıyor..şöyle en basitinden bi tanışma faslı olsa dedim.. ben başlıyım..
mustafa dülger 20 yaş üniversite öğrencisi hadi bakalım devamı gelir inşallah..
Konu s3rkan_pasha tarafından (27-04-2006 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
Mehmet yıldırım.
23 yaşındayım. Karabük'te Teknik eğitim fakültesi Otomotiv öğretmenliği bölümün de okuyorum. Memleket Antalya.
|
|
|
#3 |
|
Deneyimli üye
![]() |
m.f.k derler bana..
yaş :23 ktef TASARIM ve KONSTRÜKSİYON ÖĞRETMENLİĞİ okuyorum Memleket: EyüpSultan/İSTANBUL
|
|
|
#4 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 251 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ismim:Can , soy ismim Baba
yaş:22 Karabük'te Teknik eğitim fakültesi Otomotiv öğretmenliği bölümün de okuyorum. eskişehir
![]() BUGÜN SENİN DOĞUM GÜNÜNDÜ, ÖMRÜM YILLARA BÖLÜNDÜ RUHUMU TENİNLE BOYADIM, EVİMDİR KOKUNLA YAŞADIM, BUDA SANA HEDİYEM ALIRSAN, AKLININ BİYERİNDE DURSUN, UNUTMA YAŞIYOR OLURSAM, AYNI ADRESTE BULURSUN |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
:d
|
|
|
#6 |
|
Security ADMİN
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Adım :Halil
Üni. öğrencisiyim 26 yaşındayım Adanalıyım boyum 1,90 kilom 80 burcum koç (eyüpcana atfen yazılmıştır başka hiçbir manası yoktur) ![]()
|
|
|
#7 |
|
Yeni üye
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaş 24 istanbuldan
ismim taylan okulu bıraktım |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Değerli üye
![]() ![]() ![]() |
adı::.serkan
yaş::.22 iş-güç::.ünv.öğr. istanbullu ayrıca ikizler burcuyum::.
![]() j'ai grave besoin de parler avec quelqu'un... me confier a quelqu'un... [Sadece kayıt olmuş üyeler bu linki görebilir!!! Buraya Tıklayarak üye olabilirsiniz] Konu s3rkan_pasha tarafından (19-04-2006 Saat 02:33 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Uzman üye
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nickte olduğu gibi
İbrahim Küçük Z.K.Ü Karabük Teknik E.F Otomotiv Öğretmenliği okuyorum SAKARYA |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Deneyimli üye
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ismail
23 yaşındayım fanatik GALATASARYLIYIM nikten anlaşıldığı gibi ZONGULDAK ayrıca MOTORDAN iyi anlarım:P
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|